Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No .exe Files Are Running


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 mohit87

mohit87

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:27 PM

Posted 17 August 2008 - 03:50 AM

i am workin on windows vista on my laptop.............. it is vista home premium......
the installation file adobe reader 8.0.1 got corrupted and wen i tried to install it all the applications started to run using adobe reader so i uninstalled adobe but now no application is running............
wen i try to run an .exe file then it asks for the program needed to run.........it asks to select and gives the list that includes genera l programs like windows media player and all...........
i can not run any program...........even windows media or internet explorer...........

all the application r asking for the program to run

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Jacee

Jacee

    Bleeping around


  • Malware Response Team
  • 3,716 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:04:57 AM

Posted 17 August 2008 - 02:29 PM

You need to reset your file associations:
http://www.winhelponline.com/articles/105/...dows-Vista.html

http://www.winhelponline.com/articles/165/...pplication.html

Edited by Jacee, 17 August 2008 - 02:32 PM.

MS_MVP.gif
MS MVP Windows-Security 2006-2016
Member of UNITE, the Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

Admin PC Pitstop


#3 mohit87

mohit87
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:27 PM

Posted 18 August 2008 - 04:11 AM

thanks.......the link worked............


thanks.......the link worked............

thanks.......the link worked............




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users