Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Avg Antivirus Will Not Update


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 LilKitty44

LilKitty44

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:North Carolina
  • Local time:08:15 AM

Posted 16 August 2008 - 08:25 PM

Hi,
New here, so bear with me. I'm about to go off the deep end lol! I have two computers here, my hubby's and mine...both have AVG antivirus, and BOTH will not update! A window pops up and says there is a .bin file missing, and when I look at the update manager on avg, it's also showing there that a .bin file is missing. The lil' icon on the right hand side of the computers has a big exclamation point over it (the avg icon). What should I do? Or what can I do to fix this problem on both computers? The version of AVG on both pc's is the free 8.0, and I have windows xp, he has windows 2000 professional. ANY help would be GREATLY appreciated!!!NOW, HEEEEEELLLP!! lolol...i read it :thumbsup:

OOPS! I meant to say, I've uninstalled, reinstalled, uninstalled, re-downloaded and installed avg 8, but still not working :flowers:

Edit: Moved topic from XP to the more appropriate forum. ~ Animal

Edited by Animal, 17 August 2008 - 01:16 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 drex23

drex23

    Bleeping Existence


  • Members
  • 456 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:15 AM

Posted 16 August 2008 - 08:43 PM

Hi LilKitty44 and welcome to BC. Unfortunately, that is a problem AVG has to fix. They are working on it. Please see this post at the AVG forum.

#3 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Members
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:08:15 AM

Posted 16 August 2008 - 08:46 PM

You're not alone. It's a bug

From their forum:
"Confirmation that the problem is with AVG, as suspected by the fact that everyone was affected at the same time, and not the individual users: This is copied from the AVG Free Forum.

"Currently the update for AVG Free v8 is corrupted... you will have to wait for AVG Technologies to address the issue with the update.

Reporting the issue again by other users here will not do any good util it is resolved.

The updates that your AVG currently have will still provide the protection it is setup to detect. In otherwords, just getting this update will not make your AVG Free ineffective and as soon as AVG Tech resolves the issue you will be able to update to the current virus definitions at that time."
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#4 LilKitty44

LilKitty44
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:North Carolina
  • Local time:08:15 AM

Posted 16 August 2008 - 09:16 PM

Ahhhh I see! Thanks soooooooo much! I thought I'd have to send my computers to the "Dr." lol...again, ty all! It's great to be a part of bleeping!!

#5 Bamamcall

Bamamcall

  • Members
  • 89 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:15 AM

Posted 17 August 2008 - 11:28 AM

I guess they fixed it. Mine isn't show the problem At least I hope so.

Edited by Bamamcall, 17 August 2008 - 11:29 AM.


#6 Guest_Abacus 7_*

Guest_Abacus 7_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 18 August 2008 - 02:24 AM

I think AVG has fixed it now.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users