Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

LAP TOP WIRELESS


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 TheJeepster

TheJeepster

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:54 AM

Posted 19 April 2005 - 11:21 AM

Hi folks
I have 3 computers networked together using linksys equipment.
all works fine......but
on my IBM lap top using the WPC54G card..
If i close the lid and reopen later, I have to restart the computer to get the card to work again.
no lights on the card..

hope yo can help.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,388 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:02:54 AM

Posted 20 April 2005 - 09:12 PM

Your network card may not be able to deal with standby mode properly.
You may want to see if there is a new driver available for your card.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users