Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cant Play An Online Game


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 samuel3

samuel3

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:56 AM

Posted 09 August 2008 - 04:56 PM

Well im trying to play a online game and it says Connecting to update server, then about 2 mins later i get an error coming up down below is the error


Anyone know whats wrong with it?
I have the latest Java 6 Update 7.




Not Found

The requested URL /503/error_game_js5io.ws was not found on this server.
Apache/2.2.8 (Ubuntu) PHP/5.2.4-2ubuntu5.1 with Suhosin-Patch Server at frugooscape.net Port 80

Edit: Moved topic from XP to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Axephilic

Axephilic

    MRU Graduate


  • Members
  • 224 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Wisconsin, US
  • Local time:09:56 PM

Posted 10 August 2008 - 02:03 AM

Sounds like a problem on the online game site's end. I would contact them. :thumbsup:
Proud to be a Graduate of Malware Removal University - I am a member of:
Posted Image Posted Image

If I helped you, please consider a donation: Posted Image

#3 samuel3

samuel3
  • Topic Starter

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:56 AM

Posted 10 August 2008 - 09:44 AM

Its nothing to do with the site. it must be and i dont know whats causing it.

Does anyone know?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users