Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

IE "page cannot be displayed" error on all sites


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 kc_at

kc_at

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:04 AM

Posted 18 April 2005 - 05:03 PM

I am running Win XP Home Edition. After updating to SP2 my internet explorer won't connect to the internet but gives me a "page cannot be displayed" page with the error at the bottom "cannot find server or DNS error". I've tried dial-up and dsl and get the same thing. My ISP says that I'm connected and sending and receiving. I have run LSPFix and still no results. I cannot connect to the internet to re-install SP2 in case something got currpted during installation nor do I know of a way to repair or re-install IE6 with the sp2 upgrade. Please, can someone help. Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Rimmer

Rimmer

  • Members
  • 2,159 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:near Sydney, Australia
  • Local time:11:04 PM

Posted 18 April 2005 - 08:24 PM

I don't know if it has anything to do with your problem but there is a tutorial to fix IE here:
http://www.bleepingcomputer.com/forums/How...ress-tut71.html

Soltek QBIC, Pentium 4 3.0GHz, 512MB RAM, 200GB SATA HDD, ATI Radeon 9600XT 256MB, Netgear 54Mb/s WAP, ridiculously expensive Satellite Broadband
Windows XP Home SP2, Trend Micro Internet Security, Firefox, Thunderbird, AdAwareSE, Spybot S&D, SpywareBlaster, A-squared Free, Ewido Security Suite.

#3 kc_at

kc_at
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:04 AM

Posted 19 April 2005 - 12:00 PM

Thanks Rimmer, this fixed my problem. Again, a thousand thanks




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users