Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Smitfraud - Otherwise No Noticeable Problems


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 elinatim

elinatim

  • Members
  • 98 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:53 PM

Posted 07 August 2008 - 08:39 PM

Spybot SD (1.6) tells me that it cannot get rid of Smitfraud. I tried the Smitfraudfix tool (probably shouldn't have without guidance), but Spybot still tells me that the Smitfraud malware is there. Here's my HJT log. Any suggestions will be most welcome.

:thumbsup: P.S. When I signed into bleepingcomputer today I did NOT see the security lock icon in my browser window. Do you not use encryption on your sign-in page?

(Log removed - Problem resolved 8/8/08)

Edited by elinatim, 08 August 2008 - 10:25 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 elinatim

elinatim
  • Topic Starter

  • Members
  • 98 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:53 PM

Posted 08 August 2008 - 10:18 AM

After researching this problem on Spybot's Web site, I have reached the conclusion that Spybot is giving me a false positive on Smitfraud. I have never had a false positive from Spybot on any computer before, so I it is with some reluctance that I submit this post. However, this computer has displayed none of the symptoms that go with Smitfraud. The sad news is that Smitfraudfix has erased the wallpaper I had on the desktop and now I can't find it again. Oh well.

-Edit- I am not sure what has changed. I ran adaware. Then I ran Smitfraud.exe one more time. Now Spybot is coming up clean 8/8/08.

I am still wondering why bleepingcomputer's login page does not show encryption. Does anyone have an answer on that question?

Edited by elinatim, 08 August 2008 - 10:26 AM.


#3 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:01:53 PM

Posted 20 August 2008 - 03:00 AM

Hello elinatim,

Welcome back to Bleeping Computer :)

Spybot is known to give false positives for Zlob, especially with some of the older versions. Glad it's resolved. :) For the other I suggest you ask in a more general area, unless you believe it to be malware related. Baddies are our forte in here. :thumbsup:

Regards,
tea
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?

#4 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:01:53 PM

Posted 11 September 2008 - 05:32 PM

Since this issue appears resolved ... this Topic is closed.

If you need this topic reopened, please request this by sending the moderating team a PM with the address of the thread. This applies only to the original topic starter.

Everyone else please begin a New Topic.
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users