Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


New Member

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Rick-F


  • Members
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:South FL
  • Local time:07:55 PM

Posted 05 August 2008 - 03:52 PM

Hi, and thanks in advance for help. I'll do a search for my problem first.
Dell Dimension; Intel-core2 duo; WinXP Media Ctr SP-2; 2.8ghz - NTFS; 1-Gig Ram; NVIDIA GeForce 7300LE; IE-6.0; OE-6; ZA-7.0.302; avast 4.8.1229 (latest)

Use the most powerful AV product available = "Common sense"

BC AdBot (Login to Remove)



#2 samuel3


  • Members
  • 2,349 posts
  • Gender:Male
  • Local time:12:55 AM

Posted 05 August 2008 - 04:52 PM

Welcome :thumbsup:

#3 jgweed


  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:06:55 PM

Posted 05 August 2008 - 05:14 PM

Welcome to BC!
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#4 Guest_The weatherman_*

Guest_The weatherman_*

  • Guests

Posted 05 August 2008 - 05:42 PM

Welcome to BC Rick-F good to see you here. :thumbsup:

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users