Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

soundMax NetVista Onboard Sound


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 b_girl

b_girl

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:05 PM

Posted 17 April 2005 - 07:39 PM

Hey,
I just transfered my IBM Netvista 2292 motherboard into a new tower. The speakers and sound worked fine in the IBM case and now it can not find my driver for the sound. The only option is Bluetooth Audio which is useless. I have a soundMAX onboard audio NetVista A22p 2292, Intel Pentium 4 motherboard. I don't think I put the IDE cables in the same hard drives ( I have 2 a Maxtor ATA DiamondMax plus 9 120 GB/ 133 HDD and for storage a Maxtor 20 GB AT D740X-6L) as before because I had to change in my DOS to boot hard drive 1 instead of hard drive 0 which is my old start up. That might have something to do with the problem. I have PhoenixBIOS and tried to update that to no avail. I also tried to update the soundMAX and reinstall, but get the error message, "Driver not found! Reboot your system, and run setup again." Which never works. What do you guys think?
Thanks for any help you may have.
Angel

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,395 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:06:05 PM

Posted 17 April 2005 - 10:17 PM

What cant find the drivers? Windows? Is there another model for that computer as its not showing here:

http://www.ibm.com/products/finder/us/find...1=5000124&C2=-1

#3 b_girl

b_girl
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:05 PM

Posted 18 April 2005 - 09:52 AM

I tried to install the drivers from IBM's website and it gives me this message, "Driver not found! Reboot your system, and run setup again."

#4 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,395 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:06:05 PM

Posted 18 April 2005 - 04:33 PM

Whats the link to the drivers your installing?

#5 b_girl

b_girl
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:05 PM

Posted 18 April 2005 - 05:02 PM

http://www.ibm.com/products/finder/us/en/f...dSelect=229222U
is the link for my computer.
http://www.ibm.com/products/finder/us/en/f...h&Nty=1&x=0&y=0
these are the links for sound drivers for my motherboard.

#6 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,395 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:06:05 PM

Posted 18 April 2005 - 11:21 PM

You should install this one:

http://www-1.ibm.com/support/docview.wss?u...S&lang=en&cc=US

Instructions here:

ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/netv...rs/d64z26us.txt




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users