Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

"lsa Shellu"-lsaas.exe


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 spyroskonst

spyroskonst

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:58 AM

Posted 04 August 2008 - 04:49 AM

I have this "lsaas.exe" under my "C:\Users\Administrator\lsass.exe". In msconfig it appears as "LSA Shellu".

I tried to fix it with "SDFix" but i can't run it in Safe Mode no matter what. I even tried all the available solutions in case it couldn't run.

Tried to remove it with SmitfraudFix. It did remove it but it came back on :thumbsup:. I'm running Vista Ultimate SP1.

Does anyone have any recommendation regarding my problem please?



Thank you very much in advance.
Spyros.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 spyroskonst

spyroskonst
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:58 AM

Posted 07 August 2008 - 01:22 PM

..dont bother answering. installed "avira premium" scanned my pc & it fixed it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users