Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem...


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Iza

Iza

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:19 PM

Posted 17 April 2005 - 04:50 PM

:thumbsup: Well short story: I caught my stupid step-brother downloader explicit pictures on LimeWire and because LimeWire is my program of choice to load MY songs, all the loaded songs are going directly in my folders. The problem is that I succeed deleting all his pics from my folders except one.
The thing is I'm not able to delete it in any way: when right-clicking on it, there's no button "Delete" and I can't move it either. I also try with the keyboard shortcut, nothing worked. I try to move it manually to the Garbage but then again, it never worked. The thing that stress me the most, is that I can't even scan it with AVG because there's no "Scan with AVG" button either...

Now I don't know what to do and I don't even know if it's a virus...
I tried the HJT log but everything seems normal :flowers:

seriously, I'm gonna kill my bro if I can't take that bleep out of my PC :trumpet:

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:08:19 PM

Posted 17 April 2005 - 05:10 PM

Try deleting it in safe mode.
How to start Windows in Safe Mode
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users