Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

whats going on?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 AmY_Leigh

AmY_Leigh

  • Members
  • 262 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Sydney, Australia
  • Local time:03:06 AM

Posted 17 April 2005 - 03:34 AM

o never mind. i fixed it :thumbsup: sorry about that :flowers:

Edited by AmY_Leigh, 17 April 2005 - 03:43 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:10:06 AM

Posted 17 April 2005 - 11:18 AM

What was the problem, and how did you fix it?

The information might be helpful to someone else with the same problem.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 AmY_Leigh

AmY_Leigh
  • Topic Starter

  • Members
  • 262 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Sydney, Australia
  • Local time:03:06 AM

Posted 17 April 2005 - 07:06 PM

umm..... i changed my avatar and then i wanted to change it again but it didnt want to go away. :thumbsup: i tried everything and then today when i came on it was gone :flowers:

#4 Pandy

Pandy

    Bleepin'


  • Members
  • 9,559 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:12:06 PM

Posted 17 April 2005 - 07:57 PM

AmY_Leigh after you change your avatar and expect it to be the new one, but it is still showing the other one try to refresh the page and that may bring out the new avatar. I have had that happen to me many times.

btw~ I am diggin' on that funny FF smiley. :thumbsup:

Do not anticipate trouble, or worry about what may never happen. Keep in the sunlight.

Hide not your talents. They for use were made. What's a sundial in the shade?

~ Benjamin Franklin

I am a Bleeping Computer fan! Are you?

Facebook

Follow us on Twitter


#5 KoanYorel

KoanYorel

    Bleepin' Conundrum


  • Staff Emeritus
  • 19,461 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:65 miles due East of the "Logic Free Zone", in Md, USA
  • Local time:12:06 PM

Posted 17 April 2005 - 08:17 PM

And I'd like to steal that Firefox smilie to use at other sites! But I won't....

That is great!

Welcome to "Bc" AmY_Leigh

regards,
Koan
The only easy day was yesterday.

...some do, some don't; some will, some won't (WR)

#6 frankie12

frankie12

  • Members
  • 941 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Michigan
  • Local time:12:06 PM

Posted 17 April 2005 - 08:22 PM

Yeah i Had the same problem but scarlett helped me fix it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users