Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help! Microsoft Publisher Site Problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 farmkey

farmkey

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:44 AM

Posted 25 July 2008 - 07:05 PM

The hyperlinks to other pages work just fine in MS publisher, but when I upload the site onto my domain name, only the home page is visible, and the other pages say HTTP 404 not found. I don't understand what I'm doing wrong

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 groovicus

groovicus

  • Security Colleague
  • 9,963 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Centerville, SD
  • Local time:04:44 PM

Posted 25 July 2008 - 10:26 PM

A link to the homepage would be helpful; it would allwo us to see waht os going on, and possibly make suggestions.

#3 farmkey

farmkey
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:44 AM

Posted 26 July 2008 - 07:41 AM

http://www.farmkeymanuals.com/

#4 farmkey

farmkey
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:44 AM

Posted 26 July 2008 - 08:47 AM

Yay! Ive fixed th prob, by uploading the index_files intact using an FTP tool. Thanks anyway, it's good 2 know theres real people around out there to help newbies like me.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users