Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help in removal of


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 yogivarun

yogivarun

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:06:01 PM

Posted 12 April 2005 - 03:46 AM

Hi,

I am on a WIN ME system with McAfee AV and Kerio 2.5.1 alongwith proxomitron as the web filter.

On one of my regular running of SpyBot S&D (ver 1.4B2 )I found the following:

1. 45 entries of CoolwwwSearch.SmartSearch together with MySoft.While SpyBot could remove 43 entries, 2 of the following entries could not be removed even after running it at StartUp.
CoolwwwSearch.SmartSearch
Redirected Host
Zero SpyWare.com-127.0.0.1
Redirected Host
www.Zero SpyWare.com-127.0.0.1

2. I then unloaded CWSchredder as also PepiMK's 'CoolWWWSearch.Smartsearch killer'.First ran the latter(nothing detected) then ran the former in Safe Mode(again nothing detected ).

3.What else can be done pl.

URGENT HELP in removal of these spyware required.

Thanks in advance.

Edited by yogivarun, 12 April 2005 - 03:50 AM.

Whatever Life takes away from you, let it go.

When you surrender and let go of the past,

you allow yourself to live in the moment.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:07:31 AM

Posted 12 April 2005 - 01:07 PM

First, try removing these when you are in Safe Mode, with System Restore temporarily disabled (warning: you will loose any restore points you may have). Doing this will prevent malware from hiding itself in areas protected by the Windows Operating System.
Second, if that does not rid your hard drive of the nasties, then post an HijackThis! log to the correct forum. Instructions for doing this may be found at:

http://www.bleepingcomputer.com/forums/How...s_Log-t956.html

Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#3 yogivarun

yogivarun
  • Topic Starter

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:06:01 PM

Posted 12 April 2005 - 01:37 PM

1. Ran Spybot in Safe Mode -found same entries.Program unable to delete these.

2.Ran PepiMKs utility in safe mode and then CWShredder.Both report clean.

3.Ran Spybot again - same nasties.

Will take farther action as suggested.

Thanks.

Whatever Life takes away from you, let it go.

When you surrender and let go of the past,

you allow yourself to live in the moment.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users