Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Safe Mode


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 guitarplayer320

guitarplayer320

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:40 PM

Posted 11 April 2005 - 05:05 PM

Hello, i tried to boot my system to safemode for a hijack this anaylsis to fix some problems in safemode. When i did so, the system would start up, then it would just shut down after a few seconds of showing the sign in screen. I restored it and got windows to finally come up, but now i can't go into safemode and fix the other problems from hijackthis. Someone help me please. Thank you. I'm Running Win xp pro sp2.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 phawgg

phawgg

    Learning Daily


  • Members
  • 4,543 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Washington State, USA
  • Local time:02:40 PM

Posted 11 April 2005 - 05:16 PM

There a a couple ways to access safe mode in winXP pro SP2.

Try this:
start-->run--> type msconfig, then OK

When the System Configuration Utility comes up, choose

Diagnostic Startup - load basic devices and services only

then Apply, then OK
patiently patrolling, plenty of persisant pests n' problems ...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users