Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Do I have a firewall? Anti-Virus SW?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 tiel-D

tiel-D

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:54 PM

Posted 11 April 2005 - 09:02 AM

I was trying to post something on Ebay, but nothing worked. Their Live-Chat people said I must have a firewall, anti-virus SW or pop-up blockers. I don't know how to check my system for these things! Can anyone help??

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:03:54 PM

Posted 11 April 2005 - 09:47 AM

IF you have XP and the service packs therewith, you most likely have the MS firewall activated. You may also, if you use IE, your security settings too high for Ebay's site (cookie blocking).
A few questions: is this a new computer, and which Version of Windows are you using?
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users