Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hi Everybody


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Mariez1

Mariez1

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:33 AM

Posted 01 July 2008 - 11:25 PM

Hi there,

I have been desperately crying out for help. I had giving up and pack away the laptop. My last resort was to post for help on facebook, and a member from your site assisted me. I have never met this person, but it was sure nice to find help so quickly here on this website.

I'm in....I hope I can be of help :thumbsup:

Edited by Mariez1, 01 July 2008 - 11:26 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:07:33 AM

Posted 01 July 2008 - 11:46 PM

Hi, Mariez1.
Welcome to Bleeping Computer.
Glad to hear you were able to get your problem resolved, and the fact that it was one of our members that helped you out, makes it that much better. :thumbsup:
You'll find that we have a very friendly community, with a lot of knowledgable members ready to help.

Please take the time, to browse the New User Orientation forum, to help familiarize yourself with how the board works.
If you have any questions about how to use this site, this forum will probably answer them.

These 2 tutorial sections contain a lot of useful information:
Tutorials
Mini guides and how-tos - Simple answers to common questions
Be sure to check them out. :flowers:
.
.

Edited by tg1911, 01 July 2008 - 11:47 PM.

MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:08:33 AM

Posted 02 July 2008 - 10:11 AM

Welcome to this friendly and helpful user community!
Never hesitate to post about a computer problem here.
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users