Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Visual Studio 2008 - Uac


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 RusStar

RusStar

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Essex
  • Local time:06:34 AM

Posted 01 July 2008 - 05:48 AM

Hello

I have recently installed Visual Studio 2008 for a developer. They have 2 log in's a general user login and an admin login. The admin login is used to run Visual Studio 2008, this all works fine, but when the developed tried to add registry keys it throw up an error, i do not have a screen shot of the error, but found a workaround of running regedit as an admin and getting the developer to manually add registry keys which works fine.

I am guessing its another vista issue, as we dont have the issue when the developers do this in XP.

Does anyone no a solution for this?

Thanks in advance.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:02:34 AM

Posted 01 July 2008 - 07:14 AM

As a "workaround" I'd suggest disabling UAC to see if it helps. But I haven't seen the affect that this has on Standard User accounts, so I'd proceed with caution.
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.

#3 RusStar

RusStar
  • Topic Starter

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Essex
  • Local time:06:34 AM

Posted 02 July 2008 - 05:18 AM

Thanks for the suggestion.

I emailed the user asking for where the reg key that needs adding and a screen shot.

He replied "I fixed it myself"

User error i guess, he never replied back when i asked for the fix.

Thanks

Thread closed




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users