Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Disappearing Mic


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 conoflex

conoflex

  • Members
  • 57 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:49 AM

Posted 30 June 2008 - 03:41 AM

Hi,

My problem is i use a VX 1000 webcam with built in mic, i use the the mic for any other sound recording i do (not a lot) all of a sudden the mic is Disappearing out of "recording devices" in vista i tried uninstalling an reinstalling drivers that works till i reboot then its gone again, only way i get it back is go to device manager and uninstall the webacm then click "scan for hardware changes" button and let it reinstall drivers and it comes back in "recording devices" and all is well until the next reboot.

Any ideas it is doing this please.

Andy

AsRock Fatal1ty Z77 Pro/Intel i7 3770k/Water Cooled

/32GB RipjawX PC3-1866/Aus Xonar D2/PM/Crucial M4 128gb SSD/2TB Hitachi 6gb/2TB Seagate 6gb

/Asus 7970 TOP/Corsair HX 850watt PSU /Bitfenix Shinobi XL/Asus 24x DVDRW/Iiyama Prolite E2773HDS/Akasa Internal DuoSwap Caddy

 


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users