Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help With Wireless-n Router


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 orcheon

orcheon

  • Members
  • 41 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:33 PM

Posted 28 June 2008 - 10:52 PM

Recently, I have acquired a wireless router. It is a wireless-N router(310N) from linksys. I was formerly using Wireless G, but this was given to me as a gift so I switched it in.

Anyway, since installation I have the following problems:

Slower page loads.
Random lag spikes and disconnects. This occurs in both WoW and Warcraft 3. I don't play other games.
Much slower download times, especially considering the relative increase in speed. Also unable to download more than 1 thing at a time(doing so brings it to a crawl)

Any help? I was running a WPA encryption, but turned it off because I thought it might be the problem(I didn't have an encryption before)

The speed shown has more that doubled--before, it would max out at 54 MBPS, now, 130.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users