Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Vista As 2nd O/s


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Parksy

Parksy

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:53 PM

Posted 25 June 2008 - 10:04 AM

HIya guys, just having a little trouble instaslling Vista ultimate for a dual boot config.

Systen: Abit An-m2hd, athlon 64x2 4800+@3.03ghz, 2gb corsair pc6400 ram, maxtor diamond 10 160gb (satas), ocz 600w psu, liteon dvd rw (sata), running xp sp3, on 26" samsung hd LCD.

All is fine with the system at mo, have made an image of my current hard drive. Partitioned 40gb for vista. booted from vista installation cd, went through the necessary screens until the copying, expanding files page.

Copying files takes literally a ms, then jumps to expanding files, but stays on 0%, doesnt hang, but doesnt progress any further.

The Dvd drive doesn't seem to be doing much either, if i eject the cd, after a few minutes it will prompt me for the cd, but again nothing after that. I have left it at this stage for over 2 hours, so definetly a prob somewhere.

Havent tried a ide cd/dvd drive rather than sata, thats only thing?

Any help would be great peeps

Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users