Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Won't Log Onto Internet Explorer 7


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Guest_spagglewags_*

Guest_spagglewags_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 22 June 2008 - 06:39 PM

:huh:
OK, I HAVE A LAPTOP WITH VISTA BASIC AND BEEN HAVING PROBLEMS WITH UPDATES, SO FINALLY THE COMPUTER IS HAPPY WITH ALL ITS UPDATES AND NOW THE PIECE OF CRAP WILL NOT LOG ALL THE WAY ONTO THE INTERNET USING INTERNET EXPLORER 7, WE TRIED MOXILLA AND SINCE IT CANNOT GO ONTO INTERNET IT WON'T FULLY INSTALL. I AM TYPING ON MY SPARE COMPUTER, AND HAVE BEEN SEARCHING FOR AN ANSWER. TRIED TO RESTORE FROM A PREVIOUS POINT BUT SAYS THERE ARE NONE TO GO TO. WE DEFRAG'D, SPYBOT'D, NORTON ANITIVIRUS'D, THE WHOLE NINE YARDS. COMPUTER ACTS FINE JUST WON'T GO ALL THE WAY ONTO INTERNET NOW. IT IS ONLY 1 YR OLD AND HAVE NOT HAD ANY PROBLEMS, USING BROADBAND THROUGH PHONE LINE. HAVE TURNED THAT OFF AND UNPLUGGED PHONE LINES AND RESTARTED COMPUTER TO NO AVAIL. PLEASE HELP, WE ARE GOING CRAZY!!!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 K()nT3nTs

K()nT3nTs

  • Members
  • 150 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SoCal

Posted 22 June 2008 - 07:17 PM

So does it have internet connection, but It wont load Internet?

Also Is this a legit copy of vista?

#3 harrold1982

harrold1982

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:NY
  • Local time:02:05 AM

Posted 22 June 2008 - 07:23 PM

When you try to access IE or Firefox, what is the error message you get?
Are you sure you have internet connection? Are you running wireless or right from the modem?

#4 figgis41

figgis41

  • Members
  • 801 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hull England
  • Local time:03:05 AM

Posted 23 June 2008 - 05:59 AM

hi,,,,, try and send a ping to check if your connected to the internet,,, type in,,,,, cmd,,,,,, into the start menu search box then open comand prompt then copy and past this command,,,,,,,, ping www.bbc.co.uk ,,,,,,,,,,,, just the letter's not the commers
then press enter and see if it sends back,,,, if it says timed out then there is no internet connection


Pinging www.bbc.net.uk with 32 bytes of data:

Reply from 212.58.253.67: bytes=32 time=28ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=32 time=25ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=32 time=25ms TTL=119
Reply from 212.58.253.67: bytes=32 time=27ms TTL=119

Ping statistics for
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 25ms, Maximum = 28ms, Average = 26ms

it should say something like this if its conected
good luck.

Edited by figgis41, 23 June 2008 - 06:01 AM.

Figgis,,,, LUFC

#5 Guest_spagglewags_*

Guest_spagglewags_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 23 June 2008 - 06:42 AM

So does it have internet connection, but It wont load Internet?

Also Is this a legit copy of vista?


yes it says there is no problem with the connection, it is using a linksys modem, and it is wireless not directly connected to modem. also the computer came with the vista basic so i say it is legit. the norton said a remote computer was blocking the internet connection and we realize the address was the same computer so we thought it was norton blocking it has always been a piece of crap always uploading new updates continuously so we uninstalled it, now still won't go on. Crap!!

#6 Guest_spagglewags_*

Guest_spagglewags_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 23 June 2008 - 06:45 AM

When you try to access IE or Firefox, what is the error message you get?
Are you sure you have internet connection? Are you running wireless or right from the modem?

i copied firefox to a cd from my other computer and installed it onto the laptop and it won't fully install till it goes on the internet so there is no error message, and explorer says no problem with internet connection, when you click to go on it goes right to the typical screen saying cannot find internet or whatever. we also plugged it directly into the phone line where the other computer is attached to and still same crap!

#7 K()nT3nTs

K()nT3nTs

  • Members
  • 150 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SoCal
  • Local time:08:05 AM

Posted 24 June 2008 - 02:43 AM

Have you tried updating your Ethernet drivers?

#8 Guest_spagglewags_*

Guest_spagglewags_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 27 June 2008 - 07:28 PM

Have you tried updating your Ethernet drivers?



was told it has a sby virus and dropped it off to be cleaned and norton removed. thanks for all the help

#9 K()nT3nTs

K()nT3nTs

  • Members
  • 150 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SoCal

Posted 29 June 2008 - 01:53 AM

Niiicee. Hope it cleans it up.



Good luck




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users