Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Multifunction 5.25" Panel's Volume Knob Won't Work


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 JamieH

JamieH

  • Members
  • 64 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:46 PM

Posted 21 June 2008 - 12:22 PM

Hi,
I have a Scythe Kama Bay, it's a multifunction panel that goes in the 5.25" bay. I am able to get everything to work, except the volume knob. I'm 95% sure that I have connected everything correctly, but when I turn the know to maximum, I can only hear a small amount of sound coming from the left speaker. What did I do wrong?

View the attached image

Thanks for your help!

Attached Files

  • Attached File  Help.png   33.1KB   10 downloads


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Billy O'Neal

Billy O'Neal

    Visual C++ STL Maintainer


  • Malware Response Team
  • 12,304 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Redmond, Washington
  • Local time:08:46 PM

Posted 21 June 2008 - 02:32 PM

Do the speakers work when they aren't connected to that card?

Is the volume set correctly in windows?

Billy3
Twitter - My statements do not establish the official position of Microsoft Corporation, and are my own personal opinion. (But you already knew that, right?)
Posted Image

#3 JamieH

JamieH
  • Topic Starter

  • Members
  • 64 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:46 PM

Posted 21 June 2008 - 05:23 PM

Do the speakers work when they aren't connected to that card?

Is the volume set correctly in windows?

Billy3


Yes and Yes.

#4 RLI

RLI

  • Members
  • 109 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:08:46 PM

Posted 21 June 2008 - 11:32 PM

make and model of sound card, model of the adapter?
when you plug the speakers in can you get complete audio from both speakers?

#5 JamieH

JamieH
  • Topic Starter

  • Members
  • 64 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:46 PM

Posted 22 June 2008 - 12:32 AM

make and model of sound card, model of the adapter?
when you plug the speakers in can you get complete audio from both speakers?



My sound card is a Sound Blaster Live! 24-bit.

When the speakers are plugged into the sound card, everything works fine, but when the are plugged into the Scythe Kama Meter, sound can't be heard unless the knob is cranked all the way up, and even then, you can only hear sound from the left speaker.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users