Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Router.


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 samuel3

samuel3

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:50 PM

Posted 18 June 2008 - 03:22 PM

Well my router, keeps disconnects everyday at a certain time, i used to have a timer on it but i took it out and still for some reason it still disconnects the same time as i have my timer on for the router.

Any suggestions on how to stop this?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 andrewp730

andrewp730

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:50 PM

Posted 18 June 2008 - 04:30 PM

what kind of router is it. I have a feeling it might be the firmware.

#3 samuel3

samuel3
  • Topic Starter

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:50 PM

Posted 18 June 2008 - 04:33 PM

Name of it, is called USrobitcs

#4 samuel3

samuel3
  • Topic Starter

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:50 PM

Posted 22 June 2008 - 03:50 AM

guys....

My router wont even connect at all now, any ideas?

#5 cheeko

cheeko

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:50 PM

Posted 22 June 2008 - 09:06 PM

hmm lets see. Try resetting your router. There should be a reset button on the back, probably a little red button.
I looked up US robotics router reset help and it said, "Press in and hold the RESET button for between five and ten seconds."
After this, ensure that your incoming connection is connected to your modem, then take the ethernet cable from the modem and connect it
to your router in the "internet or WLAN" port.
Try connecting to your router without configuring it, unless you have to for it to work. See if you can connect to it without security settings.

To make sure that the router is the problem. Try removing the router from your current setup and just use your modem and computer. If your able to connect to the internet that way then we know the router is kookoo.

I can help out more tomorrow, see you then.

#6 samuel3

samuel3
  • Topic Starter

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:50 PM

Posted 24 June 2008 - 03:38 PM

There is no little red button lol.

#7 xXAlphaXx

xXAlphaXx

  • Members
  • 867 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Carlona
  • Local time:02:50 PM

Posted 25 June 2008 - 02:09 PM

Is their any little buttons at all?
If I am helping you and I do not respond within 24 hours, please send me a PM. :)

#8 samuel3

samuel3
  • Topic Starter

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:50 PM

Posted 25 June 2008 - 03:44 PM

No.

#9 cheeko

cheeko

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:50 PM

Posted 26 June 2008 - 03:56 PM

Sounds like the best thing to do is buy a new router. Or hopefully your US robotics router is still new enough to return and replace.
The choice is now up to you. I would buy a new router and make sure it has a built in firewall.

#10 samuel3

samuel3
  • Topic Starter

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:50 PM

Posted 27 June 2008 - 05:43 PM

Its all sorted now.

#11 Galadriel

Galadriel

    Bleepin Elf


  • Malware Response Team
  • 2,755 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Missouri, USA
  • Local time:12:50 PM

Posted 27 June 2008 - 06:44 PM

While we can certainly appreciate that you got your issue resolved, it would possily help someone in the future if you gave some details as to what was wrong... and what you did to fix it?

Just my opinion. Glad your issue's sorted out.
I cemna prestar aen. Han mathon ne nen. Han mathon ne chae. A han noston ne 'wilith. - Galadriel
'The avatar is changed; I can feel it in the water, I can feel it in the earth, I can smell it in the air.'

Phear teh ceiling cat, for he is roofkittehd! - Basement Cat

I'm a Bleeping Folder, are you? - Join BC in the fight against diseases - Click here
Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users