Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Draftmaster Ii


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 i82much

i82much

  • Members
  • 82 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:31 AM

Posted 14 June 2008 - 09:14 PM

Hello:
Several years ago I had my "DraftmasterII" running on my WinXP home sp2. I had a hard time configuring it to run, but I did it.
All I remember was I had to slow the baud rate way DOOOWN(600). The computer got moved, and the plotter was shelved, and after a fresh install of the OS, everything has changed.
Fast forward several years, and I want to hook up the plotter again, but can't remember what I did (I knew I shoulda written the stuff down).
Anyone have any suggestions/experiences with this?
Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:06:31 AM

Posted 14 June 2008 - 09:37 PM

Have you done any upgrades to the computer like memory of improved graphics?

Edited by garmanma, 14 June 2008 - 09:39 PM.

Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 i82much

i82much
  • Topic Starter

  • Members
  • 82 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:31 AM

Posted 15 June 2008 - 01:37 AM

I think I replaced the MB.
I didnt do anything fancy....just a cheap MB to get back up running
I had a "p4vmm2" and went to a "u8668-d if that helps
Thanks for the time

#4 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:06:31 AM

Posted 15 June 2008 - 07:53 AM

Go ahead and try it. You might have to mess with the resolution and maybe virtual memory but that's no big thing Do you still have the software

Edited by garmanma, 15 June 2008 - 07:55 AM.

Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users