Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Explorer 6


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Maxim's

Maxim's

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:18 PM

Posted 13 June 2008 - 09:43 AM

Hello,
Can someone help me with the error im getting with internet explorer 6.
everytime I open it it shuts down and gives me a popup to (send reporting error to microsoft). I click on send, then try again, eventually going in a loop. However i 'm using more the Firefox browser and everything works fine on it.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Maxim's

Maxim's
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:18 PM

Posted 13 June 2008 - 12:49 PM

Hello,
Can someone help me with the error im getting with internet explorer 6.
everytime I open it it shuts down and gives me a popup to (send reporting error to microsoft). I click on send, then try again, eventually going in a loop. However i 'm using more the Firefox browser and everything works fine on it.


Got it fixed, downloaded Internet explorer 7. am running( windows xp pro sp3). sp3 might have made a difference with the version 6 of internet explorer




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users