Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Audio On Youtube Etc


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 drdoofus

drdoofus

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:27 AM

Posted 11 June 2008 - 11:52 PM

I used to have XP Home and all was fine.......I forgot to put in safe mode when using super anti spyware and many files were deleted. I now installed XP Pro and installed the driver to hear CD's on the computer, but I cannot hear any sound from YouTube, Myspace or any online music.

I've followed every troubleshooting tutorial prompting me to reinstall Adobe Flash (about 4 times now) and installing JRE and its updates. Nothing works. I've went to Tools.....security and advance and enabled Use JRE and the applets, but nothing.

Any help would be most greatful.
drdoofus

Edit: Moved topic from XP to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:27 AM

Posted 12 June 2008 - 05:31 AM

You probably need to update your audio drivers.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users