Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Visual Studio.Net


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 blackice

blackice

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:22 PM

Posted 05 April 2005 - 11:09 AM

Hi,

I am trying to upload my ASP .NET project to a web hosting site using
VS.NET 2003 , upload project facility .

However , when I try to connect to the web site (from VS.NET 2003) , it give
me an error message saying:

"An error has occured in the script on this page".
Line: 196
Char: 4
Error: The System could not locate the resource specified.
Code: 0
URL: vs:/apphost.htm?guid=00000000-0000-0000-0000-000000000001

Do you want to continue running scripts on this page?

Any ideas???

I have already installed and configured Front Page Extensions on the server?

cheers,
Tim

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users