Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help With Logging Into Online Game Please Help


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 genthore

genthore

  • Members
  • 57 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:38 AM

Posted 06 June 2008 - 08:47 PM

I play mafiadeath it is text based game online and I am having trouble with logging in.
Before you dismiss this as a website issue that I need to resolve with them please hear me out.

Heres what is supposed to happen- I go to the website and there is a login section username /password ~ fill that in and enter ~ a new window pops up ~ you enter the capcha shown on the screen ~ new window and you are on your game home page.
Heres what happens when I do it- I go to the main page and I log in with my correct username and password, I am 100% sure I am entering the right info, the capcha screen comes up and I fill that in correctly, again Im 100% sure I am correct, but instead of logging me in it sends me back to the first page where you login .
I went out to my wifes computer which is in the next room, and logged in first try.
Come back into my room, try logging in again same thing happens.
I dont get it- we are on the same IP address sharing a connection , why can I log in from her pc but not mine?
I am running xp sp2 IE7 and I was on the site playing all day- all of a sudden while Im playing the login screen pops up and starts doing what I just decribed above.
Anybody got any ideas?
I tried clearing all the temp folders I reset internet explorer to default settings I even replaced all my host files.
I am out of ideas and need some help please

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 genthore

genthore
  • Topic Starter

  • Members
  • 57 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:38 AM

Posted 06 June 2008 - 11:23 PM

ok I downloaded Firefox and it works great- it obviously was some problem with IE. I have always liked IE but maybe its time to make the switch .




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users