Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Issues With Vista And Ipod.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ozlurker

ozlurker

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:51 PM

Posted 01 June 2008 - 05:32 AM

I've just got a new PC over the weekend and I am running Vista Ultimate. The first problem I am having is that the PC will not boot with Ipods attached. Once I get past this by disconnecting them, Windows will pick the Ipod up but in Device Manager the USB Mass Storage Device has an exclamation mark beside it. I've tried uninstalling and searching for hardware changes but it simply picks it up again with the exclamation mark. Despite this it does show up in Itunes and syncs OK. As far as the boot problem goes I have ensured that booting to USB devices is disabled and checked the boot order to ensure that Optical drive is first followed by the hard drive.

Any other suggestions or anyone who may have experienced this and managed to fix it would be greatly appreciated. I've tried to go into as much detail as I can without being too long winded. :huh:

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users