Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

System Configuration Utility Question


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 ohfer

ohfer

  • Members
  • 64 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:29 AM

Posted 31 May 2008 - 01:31 PM

Hello all. Using Windows XP SP 2. After I use run, MSCONFIG, and bring up system config utility, I have it on selective startup. It shows Process System.ini.file and it is checked...Process Win.ini.file and it is checked...Load system services has a green highlighted box next to it...Load startup items with a green box...and Use original Boot.ini is checked with a green dot.
Are all of these supposed to be checked and highlighted like this? I've noticed some greater than usual memory usage and cannot remember if these are all supposed to be checked.
Any help or comments appreciated.
Thank you, Tom.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 extremeboy

extremeboy

  • Malware Response Team
  • 12,975 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:29 AM

Posted 31 May 2008 - 01:42 PM

Hi Ohfer,
Yes that is supposed to be check once you edit/disable/enable something in the startup it will be changed to selective startup. That is normal, the only difference I have is Load system services is checked for mine and yours is higlighted. I don't think it makes a big diffrence though.

Regards,
Extremeboy
Note: Please do not PM me asking for help, instead please post it in the correct forum requesting for help. Help requests via the PM system will be ignored.

If I'm helping you and I don't reply within 48 hours please feel free to send me a PM.

The help you receive here is always free but if you wish to show your appreciation, you may wish to Posted Image.

#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,898 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:08:29 AM

Posted 31 May 2008 - 02:10 PM

Hi :thumbsup:.

I have to ask why you are using Selective Startup?

http://support.apple.com/kb/HT1275

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users