Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Imaging Problems On Xp?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 greybuffalo

greybuffalo

  • Members
  • 85 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:35 PM

Posted 30 May 2008 - 09:17 AM

Hi,Im puzzled,Capture was working great for me,now it does not seem to be delivering the screenshots to my "Picture" folder?
Please would you give me some tips?What could be messing with imaging software?PLeeZZZZZ help.
Also "paint seems to have gone,so I cant even capture screen shots that way,I have tried uninstalling "Capture" aslo tried uninstalling "Picasa"? to no avail?
Thanx(P.S,Im running Xp)

Edit: Moved topic from Photo Albums, Images, and Videos to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Wildabeast

Wildabeast

    Bleeping Lurker...


  • Members
  • 1,257 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Nebraska, USA
  • Local time:08:35 AM

Posted 30 May 2008 - 11:53 PM

I use Faststone Capture, it's in the "All other applications" forum here and is a free program. You may want to give it a try for screen capture... :thumbsup:
"The nine most feared words in the english language, 'I'm from the government, and I'm here to help'..."
Ronald Reagan




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users