Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Bsod On Normal Startup After Malware Cleanup


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Michael A.

Michael A.

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:09 AM

Posted 29 May 2008 - 12:57 PM

My friend's Dell was infested with PWS.LDPinchIE along with Virtumonde, Smitfraud and MalWarrior infections. I was able to boot in safe mode. I ran latest versions CCleaner and Spybot which identified and I think it removed those items. The general tab of MyComputer/Properties shows text "VIRUS ALERT" which I assume was placed there by a virus.

When I boot in normal or diagnostic mode I get BSOD 0x0...08E. He can't find his Dell recovery CD and I'm thinking maybe a repair install is in order but not sure how to proceed. He does have I386 folder.

I can provide HiJackThis log if it's applicable.

Thanks for any suggestions.

Edited by Orange Blossom, 29 May 2008 - 05:47 PM.
Move to more appropriate forum. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users