Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hi To All,


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Antman

Antman

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Norfolk
  • Local time:12:43 PM

Posted 28 May 2008 - 08:33 AM

Hi my name is Anthony & i'm a newbie to bleepingcomputers, my Fiancée has a dell laptop with Vista, :huh: the problem is when she wants to transfer documents from a flash drive to her laptop vista will not show a drive in my computer, bu t if I go to device manager the flash drive is there. If however if she has photo's on the flash drive she can get them on to her laptop. I have tried plugging the flash drive in when online in the hope that would help to sort things out :huh:
Can someone help? I have XP myself, which is fantastic. Vista is very slow and bulky which is why I'll never upgrade to it.

(Moderator edit: moved post to more appropriate forum. jgweed)

Edited by jgweed, 28 May 2008 - 08:54 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 groovicus

groovicus

  • Security Colleague
  • 9,963 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Centerville, SD
  • Local time:05:43 AM

Posted 28 May 2008 - 09:36 AM

Vista is very slow and bulky which is why I'll never upgrade to it.

That may be more a product of hardware than anything. I have Vista on two of my systems, and it works just great. :huh:

Does the drive show up in Windows explorer? Have the settings been altered on Vista so as to not auto-mount removable storage? When the device is plugged in, does a dialog box pop up asking what action to take? If not, then a setting may need to be changed is all.

#3 figgis41

figgis41

  • Members
  • 801 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hull England
  • Local time:12:43 PM

Posted 28 May 2008 - 11:54 AM

hi,,, as stated it could be the auto run,,,, click on the start then type in,,,, auto play,,, in the search box,,, then set everything to,,,ask me every time,,,, ps what do you think of the vista search,,,, good eh,,,lol
Figgis,,,, LUFC




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users