Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

fresh setup for lan


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 bj2211

bj2211

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:29 AM

Posted 02 April 2005 - 07:09 PM

have win xp pro main unit and xp home on laptop trying to setup lan thru router
main hardwired and laptop wireless got all messed up and confused HOW DO I
delete all networks and start over


MOD EDIT: I'm moving your post to the appropriate forum, where it will get the attention it deserves.

Edited by tg1911, 02 April 2005 - 08:16 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 DeCipher

DeCipher

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:29 AM

Posted 03 April 2005 - 10:48 AM

Well you could uninstall the wireless card drivers, and install them again. That might do it. What is the problem? We might be able to help.

Keith
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users