Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Racing Fighter II


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Guest_andresmtz_*

Guest_andresmtz_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 April 2005 - 09:13 PM

Hello.

Game Title: Racing Fighter II

I have this game that has to be launched from the internet browser.

But I have a problem, when I try to launch this game from Opera/Firefox I can't. The game never starts loading.

I can launch the game with Internet Explorer by the way. But I need to find a way how to launch it with Opera/Firefox.


Game Site: MGAME

ps. When you have the game installed, you have to login, then you have to press Game Start button and it launches.

I believe it's a javascript, cause when I put my mouse ontop of the button with Opera browser I see this: java script:rungame(); in the Status Bar.

If someone could help I would appreciate it.


Thanks,
andresmtz


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Guest_andresmtz_*

Guest_andresmtz_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 April 2005 - 09:19 PM

Anyone?

#3 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.

Posted 01 April 2005 - 10:32 PM

Have you installed Sun's JavaRuntimeEnvironment? You need it for Mozilla.
Cheers,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#4 Guest_andresmtz_*

Guest_andresmtz_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 03 April 2005 - 10:30 PM

Solved my problem, Thanks :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users