Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cryptographic Provider Service Is Not Present Or Disabled


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 neatgoat

neatgoat

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:louisville, ky
  • Local time:01:09 PM

Posted 19 May 2008 - 10:30 AM

I am getting this error in Windows 98. How do I fix it?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 davexnet

davexnet

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:09 AM

Posted 21 May 2008 - 06:54 PM

Did you install something before this occurred? What is issuing this message ? IE6?

#3 ruby1

ruby1

    a forum member


  • Members
  • 2,375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:09 PM

Posted 25 May 2008 - 03:09 PM

via a google search seems similar question on

http://computerhaven.info/forum/tm.aspx?m=...#55305;�

is this DEFINITLY a win 98 computer?
have you got all your windows microsoft updates on there?

when did this message first start to appear as, if there IS a problem win 98 se on boot up looks for the last known GOOD configuration




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users