Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Please Help


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Raansom21

Raansom21

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:08 AM

Posted 18 May 2008 - 01:42 PM

I have a gateway dual core- I just reinstaled the OS for a fresh start but I am still crashing frequently I.

Before I ran check disk and it always had errors so I wiped evrything clean and I still have problems.

What info do you need?

HD ST3320833AS.

I ran seagate tool and no problems.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:04:08 AM

Posted 18 May 2008 - 04:58 PM

Welcome to BC
What method of reinstall did you use, recovery disk or partition? You still might possibly need to reinstall some drivers. Open Device Manager and click on all of the +'s. Look for any yellow exclamation points, indicating problem areas
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 Raansom21

Raansom21
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:08 AM

Posted 18 May 2008 - 08:01 PM

I used the partition.

No exclamations in the device manager




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users