Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Web Page Link


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 chow2rich

chow2rich

  • Members
  • 218 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:00 PM

Posted 13 May 2008 - 11:18 PM

My friend's computer Internet Connection has problem. He could go to yahoo, but not the links. But when he restarted his machine in safe mode with networking and went online no problem. He could go to yahoo and the links. What's the problem? How could I solve this problem? And also he recently removed a Trojan Horse Virus. I helped him through the removal steps.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 chow2rich

chow2rich
  • Topic Starter

  • Members
  • 218 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:00 PM

Posted 15 May 2008 - 11:34 PM

I got the problem solved. He had a strange thing in his task tray called BGHYMGA or something like that. I told him to end the task. And it worked.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users