Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Sound In Any Browser.. Plz Help Fast :d


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Zarrow

Zarrow

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:42 AM

Posted 12 May 2008 - 07:01 AM

Hello.

Last day, suddently after i restart computer there is no sound in browser. (was using Firefox). Then i tryed IE. Still no sound. Then i downloaded Safari. Still no sound.
i reinstalled my sound card driver, and all adobe programs. both Java, flash player, shockwave, all of them..

i also reinstalled all internet browsers.. But still no sound..

AMD Athlon64 4000+X2 Dual Core AM2 S-940
Jetway M26GT3-SVP S-940
2GB DDR2 PC5400 667MHz 1. Part (2x1GB)
1024MB POV GeF 8600GT DDR2 PCI-E
250GB Maxtor 7200rpm SATA2

This is my hardware.

hmm. what more can i say.
i really dont want to have to Delete everything on my computer.. but if thats the only way.. then ofc i will have to do that..

So. Any ideas??

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 xXAlphaXx

xXAlphaXx

  • Members
  • 867 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Carlona
  • Local time:12:42 PM

Posted 12 May 2008 - 08:47 AM

Does sound work any where else?

Have you either gone back using a restore point to a earlier time to where the sound card works? You don't have to worry about programs or documents if your using WindowsXP, but I can't promise anything for Vista.

Vista doesn't like me. :thumbsup:

Edited by xXAlphaXx, 12 May 2008 - 08:48 AM.

If I am helping you and I do not respond within 24 hours, please send me a PM. :)

#3 Zarrow

Zarrow
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:42 AM

Posted 12 May 2008 - 08:51 AM

Iam using XP pro.

All sound works fine in ALL applications..

Only No sound in browser



"edit": Restore point ?. i know what u mean. but i have no idea how to do it :D .. SO no. i havent tryed that.

Edited by Zarrow, 12 May 2008 - 09:02 AM.


#4 Zarrow

Zarrow
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:42 AM

Posted 12 May 2008 - 10:31 AM

also, i can hear the two sounds to the right here: http://www.telparia.com/browsersoundtest/ .. But i cant hear the one to the left..

#5 Queen-Evie

Queen-Evie

    Official Bleepin' G.R.I.T.S. (and proud of it)


  • Staff Emeritus
  • 16,485 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:My own little corner of the universe (somewhere in Alabama). It's OK, they know me here
  • Local time:11:42 AM

Posted 12 May 2008 - 10:54 AM

System Restore tutorial. Scroll down to the section
Restoring Windows XP to a previous State

http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/windows-xp-system-restore-guide/

#6 Zarrow

Zarrow
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:42 AM

Posted 13 May 2008 - 09:12 AM

Thanks for the Help..

But it didnt help..

My computer was bleeped anyway.

so i used a Disk kill program and resettet my Com :D

ofc i took Games like WOW onto my ipod so i didnt have to reinstall :D :D But thanks anyway !! :D :D




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users