Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Mobo Not Rebooting On Restart


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Bulldog83

Bulldog83

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:48 PM

Posted 08 May 2008 - 08:50 PM

I have had this problem since I built this computer 6 months ago. When I restart, i dont think the mobo is restarting, because nothing shows up on the moniter, and there is a beep from the mobo when it starts normally, and when i check system logs, there are no logs during the time of the warm restart, the logs dont start until the time of the cold start. I never fixed it because it wasnt a big deal, i hardly ever restart my computer and if i need to, i simply shut it off, and do a cold start. Another symptom is if i shut the computer down for sometimes 1mn to 15mns, it automatically boots back up, it's really weird. It has nothing to do with the virus trouble I recently had, as i stated, this problem was occuring since I built it. The problem might be drivers, anyone know a good place to find all the drivers i need?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users