Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Video Displays On Start Up


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Layback Bear

Layback Bear

  • Members
  • 1,880 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Northern Ohio
  • Local time:08:47 AM

Posted 04 May 2008 - 12:26 PM

When I boot up every thing works as should except the properties on both display screens are at 8 bit instead of 32 bits as I had set it. Right click,properties,ect. and I put it back at 32 bit and every thing is fine until next boot. This happens every time I boot. The only thing I have installed recently is Zone Alarm internet security suite 2007, store bought.
XP-PRO-SP2
Acer AL1717 x 2
NVIDIA 6200 TurboCache
P/S what happened to speel check.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 smurfgod

smurfgod

  • Members
  • 446 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Illinois
  • Local time:08:47 AM

Posted 05 May 2008 - 10:31 PM

nothing else weird goin on? time and date are right?

#3 Layback Bear

Layback Bear
  • Topic Starter

  • Members
  • 1,880 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Northern Ohio
  • Local time:08:47 AM

Posted 06 May 2008 - 09:16 PM

Nothing else that I can tell. Time and date are correct.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users