Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem Connecting To Common Websites


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 comotuese

comotuese

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:31 AM

Posted 03 May 2008 - 10:50 AM

I use Firefox as my default web browser but I have IE7 installed also. I cannot connect/open common sites such as Walmart, Office Depot and Photobucket. I cannot open these sites in IE7 or Firefox. I have disabled Windows firewall and I still cannot connect. Any suggestions?

Edit: Moved topic to the more appropriate forum. ~ Animal

Edited by Animal, 03 May 2008 - 11:26 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,393 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:03:31 AM

Posted 03 May 2008 - 11:19 AM

Hi comotuese, and welcome to BleepingComputer.

Have you made either of the browsers the default one and then tried to get to those sites?

Is just these specific sites that you are having trouble with, or all sites?

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#3 comotuese

comotuese
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:31 AM

Posted 03 May 2008 - 04:45 PM

Firefox is set as default browser. I checked that it was set as default. I tried to open these specific sites and they do not open. I also have trouble using a paid site, Publicdata.com, it will not open either.

#4 andrewp730

andrewp730

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:31 AM

Posted 03 May 2008 - 07:33 PM

is it only these sites or other sites as well like google.com?Do you use static setting for your network?

Edited by andrewp730, 03 May 2008 - 07:39 PM.


#5 Farbar

Farbar

    Just Curious


  • Security Developer
  • 21,704 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands
  • Local time:12:31 PM

Posted 03 May 2008 - 07:43 PM

Click on the link just to see if you get connected to this site. This is a test to see if you can access the secure SSL sites.http://www.microsoft.com/en/us/default.aspx




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users