Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Spyware bugging: Please Help.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mikroman

mikroman

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:31 AM

Posted 27 March 2005 - 02:52 PM

Hi All,
For past month or so I have this searchmiracle and elite bar sitting on my computer. Everytime I switch on my computer, it would pop up like anything. It is annoying. I have tried different spywares removal tools like spybot, adaware, spyblaster etc. and have tried online trendmicro house call also. All these detect the spyware but fail to clean it. I learnt from some where that if I run my computer in safe mode and then run all these tools, they might help in removal. But my computer wont boot in safe mode or put it this way that the spyware wont alow it to boot in safe mode. I have tried to delet the registry key and registry values manually also but it will make its coppies and come again. I dont want to reinstall windows again as donot have the CD for this. Please help me find a solution for these annoying bugs. Any kind of help in this regard would be appreciable. Thanks in advance.

//Mod edit: I split off your HJT log and moved it to HJT Forum here
http://www.bleepingcomputer.com/forums/Spy...elp-t14479.html

Edited by KoanYorel, 27 March 2005 - 11:49 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:01:31 AM

Posted 27 March 2005 - 04:41 PM

Read the pinned post in the HijackThis forum, here
Please read, and follow, all directions carefully.

Then, run a log, and post it in the HJT forum, at this link. Do not, fix anything, yet.
A member, of the HJT Team, will help you out.
It may take a couple of days to get a response, because the HJT Team are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.

NOTE:
Once you have made the post, please, DO NOT make another post in the HJT forum, until it has been responded to by a member of the HJT Team. The first thing they look for, when looking for logs to reply to, is 0 replies. If you make another post, there will be 1 reply. The team member, glancing over the replies, might assume someone is already helping you out, and will not respond. So, just make your post, and let it sit there, until a team member responds. This way you will be taken care of, in the most timely manner.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users