Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Issue With Superanti Virus Spyware Pro


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 ViviNYC

ViviNYC

  • Members
  • 29 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:NYC
  • Local time:04:35 AM

Posted 27 April 2008 - 03:07 PM

I recently went through heck cleaning a trojan off my PC. I went forward with a solution of

Free AVG AntiVirus
Purchased Super AntiVirus Spyware Pro
Free Zone Alarm Firewall.


Just now AVG identifies a Trojan downloader ! I click HEAL but am I infected again?

What is tripping me out is that the little Brown Bug that is supposed to be the Super AntiVirus Spyware Pro was not in my system tray and the Zone Alarm Firewall didn't squeak either.

I have no idea what happened, I thought I was protected. :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ruby1

ruby1

    a forum member


  • Members
  • 2,375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:35 AM

Posted 27 April 2008 - 03:32 PM

if you are infected again why not post to your still-open HJT log and ask for help?

http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic141533-15.html

#3 ViviNYC

ViviNYC
  • Topic Starter

  • Members
  • 29 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:NYC
  • Local time:04:35 AM

Posted 27 April 2008 - 04:13 PM

Well, I'm hoping the problem is not as massive as previous...

#4 ruby1

ruby1

    a forum member


  • Members
  • 2,375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:35 AM

Posted 27 April 2008 - 04:21 PM

as the log thread IS still open why not post an up to date HJT log on it and seek advise?

#5 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:01:35 AM

Posted 27 April 2008 - 04:30 PM

Hi ViviNYC,

Have you removed Norton Antivirus from your OS?
Amongst other things, having more than one Antivirus product running on your system at once, can cause problems like "false alarms".
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#6 ViviNYC

ViviNYC
  • Topic Starter

  • Members
  • 29 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:NYC
  • Local time:04:35 AM

Posted 27 April 2008 - 04:39 PM

Hi ViviNYC,

Have you removed Norton Antivirus from your OS?
Amongst other things, having more than one Antivirus product running on your system at once, can cause problems like "false alarms".

Yes, the Norton is GONE :flowers:

Okay, I'll post the latest Hijack Log :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users