Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Video Trouble


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 macce29

macce29

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:48 PM

Posted 27 April 2008 - 09:32 AM

OK, I had just reformated my comuter. After I had reformated once, I noticed a couple problems, so, I formated once again. After the second time, I rebooted and all I got on my moniter was a "signal not found" message. All the fans are fully functional(even ones on the graphics card,) and I get no beeps.

My video card is the Radeon HD2600XT(fairly new, got in Dec.)

I tried my old card, and it would not work either, so I switched PCI-E slots, still did't work.

So would you expect both of the cards be faulty, or the ports. Both seem fairly awkward for something that was working yesterday.

Feedback would be very apprectiated, Getting agravated XD.

-Macce

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,395 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:06:48 PM

Posted 27 April 2008 - 11:14 AM

You might try reseating the video card in the slot...and check the connections to the monitor.

This seems to be an increasing phenomenon, take a look: http://209.85.173.104/search?q=cache:n9WUW...;cd=1&gl=us

I've recently experienced this and have not come up with an answer...and I do have an ATI video card :thumbsup:. I wish that guy hadn't said that :flowers:.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users