Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Not Sure Of Infection Type


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 nikmark

nikmark

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:35 AM

Posted 22 April 2008 - 03:55 PM

I'm not sure what the issue here is...my system won't boot into safe mode it just goes back to the black menu boot option screen, and it won't do a system restore. I've attached my "main" and "extra" report logs. Can anyone see if there is something wrong here? Thanks for any help!!!

Attached Files



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 kahdah

kahdah

  • Security Colleague
  • 11,138 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Local time:09:35 AM

Posted 10 May 2008 - 09:01 AM

Hello nikmark

Welcome to BleepingComputer :thumbsup:
========================
If you are still in need of assistance please post a new Hijackthis log.
Please do not pm for help, post it in the forums instead.

If I am helping you and have not responded for 48 hours please send me a pm as I don't always get notifications.

My help is always free, however, if you would like to make a donation to me for the help I have provided please click here Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users