Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Having Problems With Ie


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 vegetablegod

vegetablegod

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:21 PM

Posted 16 April 2008 - 05:56 PM

So when I go to post in a forum (Sony Playstation for to be specific), it sends me back to the forum's main page. I am logged in, I haven't been banned & I can post in Mozilla.. I would just rather use IE

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Monty007

Monty007

  • Members
  • 1,151 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:11:51 AM

Posted 17 April 2008 - 02:55 AM

Hi try cleaning out all your cookies.
MCP
MSDST

#3 Farbar

Farbar

    Just Curious


  • Security Developer
  • 21,657 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands
  • Local time:03:21 AM

Posted 17 April 2008 - 04:26 AM

Hi vegetablegod,

Welcome to Bleeping Computer.

What is your IE version?

You need to clean IE cache:

1. Under tool menu click Internet Options.
2. Depending on the IE version under General tab clean IE cache from all internet temporary files (including off-line files0, cookies, history.
3. To make sure Under Privacy and Security tabs set the settings to its default.

good luck!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users