Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Mouse Not Working From Ps2 Conection


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 ozi

ozi

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:08 PM

Posted 11 April 2008 - 08:04 PM

Hi Guys
For some reason my corded mouse no longer works from it's normal PS2 conection [No light or function ] & when I conect it to the USB it tends to double click at times . Any ideas to get normal PS2 conection working ? Mouse is a Tsunomi Model 6m-2000 & PC is a Celeron 2.66 with onboard sound & Graphics 512mb ram .. Also both of my burners wont open on first push of the buttons if that is conected to my problem .

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Billy O'Neal

Billy O'Neal

    Visual C++ STL Maintainer


  • Malware Response Team
  • 12,304 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Redmond, Washington
  • Local time:12:08 AM

Posted 11 April 2008 - 08:31 PM

Hello, ozi. :thumbsup: to BleepingComputer.com!

I need to gather some more information before we can continue:
  • Please download Bill's Debug Report Tool and save it to your desktop.
  • Double click the downloaded file.
  • When asked to generate a report, select yes.
    • A file (BillReport.7z) will be created on your desktop.
  • Go to http://billy-oneal.com/fileUpload
  • Next to "Please choose a file:", click browse and select the report file on your desktop.
  • Under BC.com username, enter yours.
  • Click upload and wait a moment.
These logs are an average of 300k in size, so it may be a moment before the site responds.

Billy3
Twitter - My statements do not establish the official position of Microsoft Corporation, and are my own personal opinion. (But you already knew that, right?)
Posted Image

#3 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 73,421 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:03:08 AM

Posted 11 April 2008 - 10:39 PM

Content of above post is being reviewed. Please be patient.
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook

#4 ozi

ozi
  • Topic Starter

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:08 PM

Posted 12 April 2008 - 12:26 AM

Thanks Guy's
Cheers Ozi

#5 ozi

ozi
  • Topic Starter

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:08 PM

Posted 14 April 2008 - 09:53 PM

Hello, ozi. :thumbsup: to BleepingComputer.com!

I need to gather some more information before we can continue:

  • Please download Bill's Debug Report Tool and save it to your desktop.
  • Double click the downloaded file.
  • When asked to generate a report, select yes.
    • A file (BillReport.7z) will be created on your desktop.
  • Go to http://billy-oneal.com/fileUpload
  • Next to "Please choose a file:", click browse and select the report file on your desktop.
  • Under BC.com username, enter yours.
  • Click upload and wait a moment.
These logs are an average of 300k in size, so it may be a moment before the site responds.

Billy3


Hi Billy
Did you get my upload ?
Cheers Ozi

#6 Billy O'Neal

Billy O'Neal

    Visual C++ STL Maintainer


  • Malware Response Team
  • 12,304 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Redmond, Washington
  • Local time:12:08 AM

Posted 14 April 2008 - 10:19 PM

Nope... are you sure you sent the BillReport.7z file? I got someone who sent me my tool itself... Im not sure if it was you or not.

Just try it again, the uploading part I mean :thumbsup:

Billy3
Twitter - My statements do not establish the official position of Microsoft Corporation, and are my own personal opinion. (But you already knew that, right?)
Posted Image

#7 ozi

ozi
  • Topic Starter

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:08 PM

Posted 15 April 2008 - 03:29 AM

I thought it went too fast & yes it could have been me & will try again
Ozi

Did it again & was very fast again.

Edited by ozi, 15 April 2008 - 03:36 AM.


#8 Billy O'Neal

Billy O'Neal

    Visual C++ STL Maintainer


  • Malware Response Team
  • 12,304 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Redmond, Washington
  • Local time:12:08 AM

Posted 15 April 2008 - 03:04 PM

Yes, the program is a simple 80 line batch file, which does not take a long time to run... you can find out more about it here:
http://www.bleepingcomputer.com/forums/ind...logid=1249&

There is nothing in the report that I can see causing a problem.... Have you tried system restore?

Billy3
Twitter - My statements do not establish the official position of Microsoft Corporation, and are my own personal opinion. (But you already knew that, right?)
Posted Image

#9 ozi

ozi
  • Topic Starter

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:08 PM

Posted 15 April 2008 - 05:44 PM

Yes, the program is a simple 80 line batch file, which does not take a long time to run... you can find out more about it here:
http://www.bleepingcomputer.com/forums/ind...logid=1249&

There is nothing in the report that I can see causing a problem.... Have you tried system restore?

Billy3


I will try that , but I think my PS2 connection has failed & probably needs replacing but as PC is getting old I don't want to spend any more money on it .
Thanks for your time.
Ozi

#10 Herk

Herk

  • Members
  • 1,609 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:S.E. Idaho, USA
  • Local time:03:08 AM

Posted 15 April 2008 - 05:58 PM

Have you simply tried a different mouse?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users