Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

When Clicking Link It Appear In A New Window Not A New Tab


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Richard ken

Richard ken

  • Members
  • 247 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:06:54 PM

Posted 06 April 2008 - 07:38 PM

I have a problem with Internet Explorer 7, when i click a link on the web browser some how it goes to a new window not a new tab and also i tried to change it myself on Internet option but it still does bot change so please help me. Here are links of picture where you could see where is the problem: http://s227.photobucket.com/albums/dd176/d...p;current=1.jpg and http://s227.photobucket.com/albums/dd176/d...ent=Problem.jpg so please help thank you.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:07:54 PM

Posted 06 April 2008 - 07:47 PM

Just from your screenshots, can you try checking the box in Tabbed Browsing Settings, Always Switch to New Tabs when They are Created, then click Okay.

You may have to restart IE7.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#3 Richard ken

Richard ken
  • Topic Starter

  • Members
  • 247 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:06:54 PM

Posted 06 April 2008 - 09:11 PM

Yeah it still doesn't work when i check the box and close Internet Explorer. But I'm not sure about restarting Internet Explorer unless closing Internet Explorer restarts it so yeah I'm not sure

#4 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:07:54 PM

Posted 07 April 2008 - 10:15 AM

You may have an incompatible browser add-on.

Start IE in No Add-ons mode, either by right-clicking the Desktop icon, or clicking Start / Run and typing: iexplore.exe -extoff

Restart IE and re-enable browser extensions one-by-one.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#5 Richard ken

Richard ken
  • Topic Starter

  • Members
  • 247 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:06:54 PM

Posted 07 April 2008 - 08:09 PM

some how it still doesn't work




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users