Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Outlook Express 03 Keeps Asking For My Password


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 tobin517

tobin517

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:56 AM

Posted 06 April 2008 - 05:31 PM

Recently, that past few weeks (maybe since the time of my Home Prem. Vista SP1 installment?) Outlook Express 2003 intermediately will keep asking me to enter my password to pull my mail off of yahoo. I have not altered any of the passwords or account settings. If I re-enter my password, it clears and then tries to send/receive and then finishes without error, but none of the mail is exchanged. Clicking the retain/save password box does nothing.

Thanks in advance

Edited by Orange Blossom, 06 April 2008 - 05:37 PM.
Moved to more appropriate forum and fixed title spelling. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tobin517

tobin517
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:56 AM

Posted 06 April 2008 - 05:59 PM

Well I just fixed this myself. I went in and created a new email POP3 account and did everything the same and now it works. For now. As I did not do anything new but simply recreated the same account settings. Who knows, maybe they were corrupted or something. Anyway...if anything changes, I will post back under this topic.

#3 RknRusty

RknRusty

  • Members
  • 396 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South Carolina
  • Local time:08:56 AM

Posted 08 April 2008 - 12:21 AM

I have the same problem. It started last week, so I did exactly what you said you did, deleted and re-created my account. It worked for two days and started asking for my password again.

Anyone know what might be up with this?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users